Brandsäkerhet för proffs


Tillförlitlig släckning av batteribränder med AVD

Incidenterna med litiumbatterier som fattar eld blir allt vanligare. Fram tills nu har det inte funnits någon effektiv metod att släcka dessa bränder. Nu lanseras AVD, ett helt nytt medel som effektivt kväver litiumbränder. AVD är ett revolutionerande släckmedel som kommer att öka säkerheten vid hantering och användande av litiumbatterier.

Brand i litiumbatterier ett växande samhällsproblem.

Framtidens släckmedel AVD släcker bränder i litiumbatterier

Det nya och revolutionerande släckmedlet AVD har utvecklats, till följd av ökad problematik kring batteribränder och explosioner, för att effektivt släcka bränder i litiumbatterier.

Med hjälp av en vattenbaserad samling av små mineraler bildas ett täckande skikt som kan liknas med ett keramiskt skal som kyler ner branden. Tekniken är ett stort framsteg som minskar ett växande problem i samhället.

Läs mer om AVD »

 

Housegard erbjuder ett brett sortiment brandsäkerhetsprodukter för proffs inom brand, larm och fastighet.

Housegard erbjuder ett brett sortiment brandsäkerhetsprodukter för proffs inom brand, larm och fastighet.

Experter på säkerhetsprodukter inom brand, larm och fastighet.

Housegard erbjuder ett brett sortiment av brandsäkerhetsprodukter för företag och professionella miljöer. Hos oss är anpassning och hållbarhet alltid i fokus. För att garantera bästa möjliga prestanda arbetar vi enbart med produkter av högsta kvalitet och säkerhet.

Både små och stora aktörer kan känna sig trygga med oss, vi erbjuder full support och vår lokala förankring möjliggör snabb och pålitlig leverans. Samtliga produkter i vårt sortiment är testade och godkända.

Som företagskund handlar du Housegards produkter genom GPBM Nordic

Våra produkter går inte att köpa på housegard.com. Alla beställningar går via GPBM Nordic där du handlar som inloggad kund eller ansöker om att bli återförsäljare.

Handla på gpbmnordic.se »

Senaste nytt från Housegard Pro


Utrullningen av våra litiumsläckare är i full gång och efterfrågan är stor. Räddningstjänsten, återvinningsstationer, bilhandlare och sjukhus hör till de som investerat i ett litiumbrandskydd.

Läs mer om det här:

 

Brandsäkerhet sedan 1991


Housegard har sålt och utvecklat produkter inom brandsäkerhet sedan 1991. Med en produktportfölj i ständig utveckling bidrar vi till minskat antal brandolyckor. Våra brandsäkerhetsprodukter säljs i Norden och Sydeuropa och kännetecknas av hög kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakt:
info@housegard.com
031-799 16 00

 

Hitta återförsäljare


Återförsäljare Housegard - Brandsläckare, brandvarnare, brandstege, seriekopplade brandvarnare

Våra produkter säljs i många butiker runt om i landet.

Hitta återförsäljare »