Brandsäkra ditt hem med stil | @housegard_sverige

1 oktober, 2015


”Brandsäkra ditt hem med stil” kan låta som en ytlig uppmaning. Men vi vet att ju snyggare en produkt är, desto större är chansen att du vill ha den framme. Om brandskyddet är väl synligt vinner du viktig tid om olyckan är framme. Housegard lägger stor vikt vid att ta fram produkter som passar in i ditt hem, allt för att ge dig en tryggare vardag.

Under hösten och vintern kommer nya, spännande produkter dyka upp i butik – samtliga med ett tydligt trendfokus. Först ut är Housegard Origo™ – den nya generationens smarta brandvarnare. Origo™ är en unik, kombinerad rök- och värmevarnare som enkelt kopplas ihop i ett system. Larmar en, larmar alla – på det sättet blir du varnad oavsett var i hemmet branden startar. Origo™ finns redan i en butik nära dig.

Vi vill gärna ta del av hur du brandsäkrar ditt hem. Anta utmaningen, brandsäkra ditt hem med stil och dela med dig på Instagram på hashtaggarna #fireprotectionwithstyle #safetyforlife #enkänslaavlugn eller genom att tagga oss @housegard_sverige.