Housegard inleder samarbete med Sofias änglar

26 januari, 2017


Måndag 30 januari startar den åttonde säsongen av Sofias änglar på Kanal 5. I premiäravsnittet får vi följa Yvonne vars ex år 2004 häller bensin över henne och sonen. De blir svårt brännskadade och har sedan dess genomgått hundratals operationer. Idag bor Yvonne med sina två söner i ett förfallet radhus i Bro och hennes ekonomi är körd i botten efter många års sjukskrivning. Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm rycker in för att på alla sätt de kan hjälpa familjen tillbaka till en hanterbar vardag.

Sofias änglar gör skillnad för människor som drabbats av tragedier, kriser och stor sorg. Inför åttonde säsongen har Housegard gått in som sponsor för att brandsäkra de olycksdrabbade hemmen. I premiäravsnittet hjälper vi änglarna att brandsäkra Yvonnes hem, med förhoppningen att skapa så stor trygghet vi kan hos en familj som redan varit utsatt för det värsta tänkbara. I avsnittet har vi personer på plats som installerar seriekopplade brandvarnare i bland annat sovrum, vardagsrum och hall samt brandsläckare i bostadens entré.

Housegards produkter installeras i nästan alla hem som medverkar i programmet. Någonting som vi hoppas kan stilla oron som blir mer påtaglig, och i många fall outhärdlig, när olyckan varit framme tidigare.

Housegard arbetar dagligen för ett tryggare Sverige där ingen skadas i en brandolycka. Genom vår medverkan i Sofias änglar får vi chans att hjälpa olycksdrabbade familjer till en tryggare vardag. Utöver det kommer vi under våren anordna aktiviteter och tävlingar i sociala medier där du själv kan agera ängel och tävla om brandsäkerhet till dig själv eller någon du bryr dig om.

Housegard sponsrar Sofias änglar

Housegards brandsäkerhetsprodukter i Sofias änglar

Om Sofias änglar

Sofias änglar hjälper människor som av olika anledningar hamnat i svåra situationer. När olycka, sjukdom eller ödet slår till hamnar de drabbade i personliga tragedier med ekonomisk kris och eftersatta hem. Sofias änglar rycker in med tröst, goda idéer och stora hantverkskunskaper.

Sofias änglar produceras av Nordisk Film TV och hade premiär 2011. Den åttonde säsongen startar 30 januari 2017 och sänds på måndagar klockan 20:00. Du kan även se programmet dygnet runt på D-play.

Se programmet och hämta inköpslistan här »