Summering | november 2015

23 november, 2015


Under hösten och vintern är trycket på brandsäkerhet som allra störst, vilket märks tydligt hos våra återförsäljare och i sociala medier. Under månaden som har gått har vi bland annat haft flera produktlanseringar, spännande butikskampanjer och lansering av filmen om Housegard Origo™.

Bullets

På Instagram har vi fått se bilder från flera hem där brandsäkerheten verkligen har prioriterats – vilket gör oss väldigt glada då det betyder att det jobb vi lägger ner på att ta fram produkter som faktiskt passar in i era hem är väl värt sin tid. På #housegard kan du dela med dig av hur du brandsäkrar ditt hem. Du hittar oss på www.instagram.com/housegard_sverige eller @housegard_sverige direkt på Instagram.

Bullets

Emily bloggar om vikten av brandsäkerhet och det faktum att det faktiskt går att kombinera säkerhet och stil. Läs Emilys inlägg här »

Bullets

Bloggen Wipetheworldsass.com har skrivit en recension och gjort en kort film om Housegards brandvarnare Origo™. Han gör en grundlig presentation av produktens egenskaper och går igenom fördelarna med brandvarnarens design och funktion. Här kan du läsa recensionen »

Bullets

I Clas Ohlsons kampanjblad inför julen hittar ni flera av Housegards produkter. Hos Clas Ohlson får ni just nu ett brandfiltsöverdrag på köpet när ni handlar en brandsläckare från Housegard. Där hittar ni även en av våra stora nyheter: Housegard Design Edition brandsläckare i koppar. En riktigt trygg inredningsdetalj! Till Clas Ohlson »

IMG_2924600075-60_b602032_b602031_b